Customer service

Dit zijn de algemene voorwaarden van VANRYS. Wij zijn als bedrijf geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder KvK nummer: 71571957 en BTW nummer: NL858767119B01. Op adres: Hannie Dankbaarpassage 24. Bereikbaar via de mail op werkdagen van 9:00 tot 19:00. Voor contactinformatie, verwijzen wij u door naar de pagina ‘contact’. Deze algemene voorwaarden zijn, samen met de verwijzingen die ze bevatten, van toepassing op elke overeenkomst die wij, VANRYS, met u sluiten. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons

op via [email protected] of per post: VANRYS Hannie Dankbaarpassage 24, 1053RT Amsterdam. U kunt ons ook bereiken op ons telefoonnummer 0031 6 46188084. Wij hebben het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen zonder dat aan eenieder te vermelden. U stemt ermee in dat steeds de laatste versie van deze algemene voorwaarden op onze overeenkomst van toepassing zal zijn.

Wanneer u een order plaatst op www.vanrys.nl , gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden als bedrijf en webwinkel.
Artikel 1 – Producten
VANRYS verkoopt handgemaakte lederen tassen, accessoires en aanverwante artikelen.

Artikel 2 – Registratie
U moet zich registreren om een product te bestellen. U moet hiervoor uw persoonlijke gegevens aan ons verstrekken. Die persoonlijke gegevens moet u naar waarheid invullen en actueel houden. We beschermen uw persoonlijke gegevens goed; zie ook onze Privacy Statement op onze website. Gebruik een sterk wachtwoord voor uw account en geef uw wachtwoord nooit aan anderen. U bent verantwoordelijk voor eventueel misbruik van uw account (bijvoorbeeld: als een ander met uw wachtwoord een bestelling bij ons plaatst).
Artikel 3 – Betalingen
De prijs van de producten staat in onze webshop aangegeven. U kunt in onze webshop betalen met iDeal & PayPal. Buitenlandse zendingen alleen met PayPal, dit is voor beide partijen veiliger. De verzendkosten zijn voor rekening van VANRYS indien uw aankoopbedrag meer dan €100,- bedraagt. Retourkosten zijn voor de rekening van de koper. Als u een betaling hebt gedaan, geeft u daarmee aan dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden die zijn opgesteld door VANRYS.
Artikel 4 – Afmetingen
Afmetingen zoals vermeld in onze webshop kunnen enigszins afwijken aangezien leder een natuurlijk materiaal is.
Artikel 5 – Leveringen
Wij leveren uw product af op het adres dat u bij de bestelling hebt opgegeven. U kunt uw adres niet meer wijzigen als wij het pakket al hebben verzonden. DHL verzorgt de distributie binnen Nederland. Parcel International voor verzendingen buiten Nederland. Wanneer uw pakket is verzonden, krijgt u van ons een track & trace code, waarmee u de bestelling kan volgen. Wij doen ons best om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
Artikel 6 – Retour
U mag het product altijd binnen 10 dagen, nadat u het hebt ontvangen, terugsturen. Dit kunt u doen met het retourformulier of door een e-mail te sturen naar [email protected] Nadat u van ons een bevestiging hebt ontvangen, moet u het product binnen 4 dagen opsturen. Als wij het product hebben ontvangen, storten wij binnen 10 werkdagen het volledige aankoopbedrag terug of we zorgen voor een vervangend product. De kosten voor de retourzending komen voor rekening van de koper. Tijdens de termijn die u heeft om te bedenken of u het product wilt behouden, moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product alleen uitpakken en gebruiken voor zover dat nodig is om te bepalen of u het product wilt houden. Als wij constateren dat het product is gebruikt of dat de originele verpakking en de nodige accessoires niet meer aanwezig zijn, kunnen wij geen geld teruggeven en is het ook nog niet meer mogelijk om te ruilen.
Artikel 7 – Uitverkoop (sale)
Producten gekocht tijdens de sale of met een speciale prijsreductie kunnen niet geretourneerd of geruild worden. Artikel 8 – Garantie
Wij geven 1 jaar garantie op productie gerelateerde defecten en ritsen. Als uw product bij normaal gebruik en binnen de garantietermijn kapotgaat, heeft u, na beoordeling van ons, recht op een vervangend product. Het defecte product kunt u dan naar ons hoofdkantoor sturen in de originele verpakking. De verzendkosten zijn voor de rekening van de koper. Als de fout niet bij de leverancier of bij ons zit, dan valt het onder het eigen risico en heeft u geen recht op een vervangend product. U kunt het retourformulier op de website vinden of mailen
naar: [email protected]
Artikel 9 – Aansprakelijkheid
Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade die veroorzaakt is door gebruik van een product. Dit geldt niet als die schade is ontstaan door onze opzet, grove nalatigheid of bewuste roekeloosheid. Uw recht op schadevergoeding zal in ieder geval maximaal het bedrag zijn van het bestelde en betaalde product.
Artikel 10 – Intellectuele eigendomsrechten
Alle intellectuele eigendomsrechten (zoals: auteursrechten, beeldmerken, woordmerken) op onze teksten, foto’s, beelden en andere materialen, zijn ons eigendom (of hebben wij in beheer met toestemming van de rechthebbende). Uw gebruik mag hier geen inbreuk op maken.

Foto’s die gebruikt zijn op Sociale media zoals Facebook & Instagram kunnen vanwege de belichting en de omgeving verschillen van kleur.
Artikel 11 – Klachtenregeling
Als u een klacht hebt over de uitvoering van de overeenkomst, horen wij dat graag. Stuur uw klacht dan zo snel mogelijk en zo volledig mogelijk omschreven naar [email protected] Wij zullen uw klacht zo snel mogelijk afhandelen, uiterlijk binnen vier dagen nadat we uw klacht hebben ontvangen. Als het langer duurt om de klacht af te wikkelen, ontvangt u binnen 3 dagen een bevestiging van uw klacht en laten we weten wanneer we een inhoudelijk antwoord verwachten. Als we de klacht niet onderling kunnen oplossen, ontstaat er een geschil dat valt onder de geschillenregeling.

Artikel 12 – Geschillenregeling
Op deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten die wij met u sluiten, is het Nederlands recht van toepassing. In het geval van een geschil is de rechter te Amsterdam bevoegd.